Hur gör man?

Airtrack Midi

- Om du planerar att använda ditt airtrack utomhus så lägg gärna en presenning eller liknande under airtracket så skyddar det extra mot ev. vassa saker i gräsmattan och smuts mm.

- Det finns 2st inblås"armar" på Midi-modellerna. Förslut den ena (den korta) genom att vika den ett par gånger och knyta/strypa den med ett band/snöre. Alternativt packa in den i sitt eget hål och förslut kardborreluckan.

- Sätt den andra "inblåsarmen" (den långa) runt halsen på fläkten och knyt det så tätt det går. Starta fläkten och efter ca. 1 minut är airtracket klart för att användas. Midi-modellerna är traditionella airtracks där luftpumpen står och går medan man tränar. Använd inte fläkten vid vatten eller när det regnar eller i andra fuktiga miljöer, de är inte gjorda för väta.

- Var inte fler än 1st gymnast på airtracket, samtidigt när ni tränar.

- Använd inte airtrack eller luftpump när det är vått eller regnar, då det blir halt med risk för skador.

- När du är klar stänger du av fläkten och öppnar upp bägge inblåsen så att luften går ur airtracket av sig självt, det tar ca. 5 minuter. Vik och rulla ihop airtracket och rulla in det i garaget eller förrådet så håller det sig torrt och fint till nästa gång du vill träna.

- Fläkten är en elektrisk apparat och tål inte väta så den ska inte vara ute i blött/fuktigt väder eller över nätterna då daggen kommer på kvällar och morgnar. Var noga med det så ökar ni livslängden på luftpumpen.

- Airtrack Midi går fint att använda utomhus i trädgården, det är gjort för att klara utomhusbruk. Precis som med tält och presenningar så är det bra om man rullar ihop det i torrt tillstånd.

Powerfloor

- Det finns 1-2st inblåsventiler. Pumpen som medföljer har några olika munstycken varav ett passar och övriga kan sparas eller slängas. Använd inte våld/överdrivern kraft när du kopplar på munstycket då ventilerna har en "låsnippel" som gör att luften inte går ur av sig självt utan bara släpper in/ut luft då pumpens munstycke är påkopplat, den är inte tänkt att hanteras med våld eller brytas eller nåt sånt.

- Koppla på slangen och starta pumpen. Det tar ca. 6-10 minuter att pumpa upp alternativt tömma golvet, beroende på storlek på luftgolvet.

Obs! Lämna inte airtracket under upp-pumpning då ett överpumpat powerfloor riskerar att få skador alternativt gå sönder. Ta för vana att alltid ha en vuxen som hanterar det. Låt inte barn själva hantera luftpumpen.

- Powerfloor är framtaget som ett alternativ för klubbar som vill ha ett heltätt airtrack. Slå en signal om du är osäker.


Gymnastik är roligt!

 

AIRTRACK MIDI

Slut på lager.

Vi kommer dessvärre inte ha några nya under överskådlig framtid. Vi kan i dagsläget dessvärre inte säga ngt om framtida produktion.

För att ge er som varit sugna på Midi ett någorlunda vettigt alternativ så har vi Powerfloors, nu till kampanjpriser.

Transportvagn inomhus

Transportvagn för airtracks

Reparationskit

Reparaktionskit för Midi- och Maxi-modeller

POWERFLOOR

AIRTRACK MAXI 15 // 2st exemplar kvar!

Airtrack Maxi-15

Airtrack Maxi-15 Obs! 2st exemplar kvar.