Hur gör man?

Powerfloor

- Det finns 1-2st inblåsventiler. Pumpen som medföljer har några olika munstycken varav ett passar och övriga kan sparas eller slängas. Använd inte våld/överdrivern kraft när du kopplar på munstycket då ventilerna har en "låsnippel" som gör att luften inte går ur av sig självt utan bara släpper in/ut luft då pumpens munstycke är påkopplat, den är inte tänkt att hanteras med våld eller brytas eller nåt sånt.

- Koppla på slangen och starta pumpen. Det tar ca. 6-10 minuter att pumpa upp alternativt tömma golvet, beroende på storlek på luftgolvet.

Obs! Lämna inte airtracket under upp-pumpning då ett överpumpat powerfloor riskerar att få skador alternativt gå sönder. Ta för vana att alltid ha en vuxen som hanterar det. Låt inte barn själva hantera powerfloor eller luftpumpen.

- Powerfloor är framtaget som ett alternativ för klubbar som vill ha ett heltätt airtrack. Slå en signal om du är osäker.

- Våra powerfloors är handgjorda och ibland kand det finnas smärre skönhetsfel som inte påverkar funktionen. Vi ger 2 års fabriksgaranti på våra produkter.

Gymnastik är roligt!

 

Stor Lagerkampanj!

Vi tömmer lagret nu med 50% rabatt :o)

POWERFLOOR.

Tillagd i varukorgen