• Hur stora är Midi-airtracken?
  Svar: Samtliga är 2,6m breda och ca. 40cm höga. Du hittar mer information om längd, vikt osv i vår webshop.

 • Vilka färger har Midi-modellerna?
  Svar: Normalt Blå/Grå med Gula detaljer. Vi undviker att hålla på med specialbeställningar med andra färger.

Midi2
 • Ingår momsen i era priser?
  Svar: I shopen kan du läsa varje produkts pris både inklusive moms och exklusive moms.

 • Kan man köpa på avbetalning hos er?
  Svar: Nej.

 • Går era luftpumpar på vanlig 230v el med vanlig vägg-kontakt?
  Svar: Ja.

 • Hur mycket låter era luftpumpar?
  Svar: Vi har inga exakta decibel-tal för ljudstyrkan, men beroende på hur starka de är och vilken typ av luftpump det handlar om så låter de olika starkt. Luftpumparna till våra heltäta luftgolv, "Powerfloors", är starka men inte snabba fläktar som används för att kunna pumpa luftgolven ganska hårda om man vill. Dessa har ett "ljusare" ljud men när de är pumpade och klara så kan man stänga av dessa.

  Till våra tradionella airtracks används snabba fläktar för att det ska vara smidigt att sätta igång och träna (tar ca. 60-120sek beroende på modell. Dessa fläktar låter starkast när de blåser upp airtracket och när det är uppblåst går det ner i ljudstyrka då det får naturligt luftmotstånd av luften i airtracket.
 • Vad kostar frakten?
  Svar: Inom Sverige använder vi DHL och vi har ett fast fraktpris på 1195sek för airtrack Midi-modellerna, ink. moms. Då kommer det packat på en pall till er dörr med avvisering innan från DHL om ungefärlig ankomst så någon finns hemma och kan ta emot.

  Vid beställning av powerfloors och andra större eller mindre produkter varierar fraktkostnaden beroende på vad som beställts.

 • Kan man hämta sitt airtrack hos er?
  Svar: Ja, i Upplands väsby efter överenskommelse om dag och tid som funkar för er och oss.

 • Hur betalar man?
  Svar: Betalning sker antingen med förskottsbetalning eller mot faktura efter leverans, då vi begär in kundens person nummer/org.nr.

 • Kan man betala med kreditkort?
  Svar: Nej.

 • Hur stort är ett Airtrack eller Powerfloor när det är ihop packat?
  Svar: Det är lite olika beroende på vilken modell det handlar om. På varje produkt i shopen kan du läsa om måtten, både när det är ihop packat och när det är uppblåst.
 • Vad väger ett Airtrack eller Powerfloor?
  Svar: Det beror på vilken modell det handlar om. I shopen kan du läsa vid varje produkt vad det väger.
Midicloseup
 • Hur lång leveranstid är det på era airtracks?
  Svar: Generellt packar och skickar vi inom 5-7 arbetsdagar efter order.

  På grund av situationen med Covid-19 så löser vi leveranser efter kontakt med respektive kund och DHL gör sitt bästa att hålla sina normala leveranstider. Komma och hämta på vårt lager går fint efter kontakt med oss och överenskommelse om dag och tid.

  Under semestertider hanterar vi beställningar mer sällan, det blir när tillfälle finns.

 • Kan man beställa airtracks i andra storlekar än de ni har på er hemsida?
  Svar: Nej.

 • Kan man beställa ett airtrack till Norge, Danmark, Finland och andra länder i Europa?
  Svar: Nej.

 • Håller airtracken bra?
  Svar: Det är en fråga vi ofta får och vi har förstått att en del kunder undrar detta bland annat för att vi har bra priser.
  Svaret är att de håller jättebra, vi har mkt mkt få reklamationer (under 1% reklamationer). Vi ger 1 års fabriksgaranti på våra produkter och i övrigt följer vi svensk lagstiftning för ev. reklamation.
   
 • Hur gör man med

Airtrack Midi

- Titta på hur airtracket är ihopvikt och rullat så blir det lättare om du vill packa ner det i skydds-säcken igen.

- Lägg gärna en presenning eller liknande under airtracket så skyddar det mot ev. vassa saker i gräsmattan och smuts mm.

- Det finns 2st inblås"armar" på Midi-10. Förslut den ena (korta) genom att vika den ett par gånger och knyta/strypa den med ett band/snöre. Alternativt packa in den i sitt eget hål och förslut kardborreluckan.

- Sätt den andra "inblåsarmen" (den långa) runt halsen på fläkten och knyt det så tätt det går. Starta fläkten och efter ca. 1 minut är airtracket klart för att användas. Man hör tydligt när ljudet går ner i volym pga luftmotståndet från det upp-pumpade luftgolvet. Midi-modellerna är traditionella airtracks där luftpumpen står och går medan man tränar.

- Var aldrig fler än 1st gymnast på airtracket samtidigt när du tränar. Träna inte med när det regnar!, airtracket blir halt med risk för skador.

- När du är klar stänger du av fläkten och öppnar upp bägge inblåsen så att luften går ur airtracket av sig självt, det tar ca. 5 minuter. Vik och rulla ihop airtracket och rulla in det i garaget eller förrådet så håller det sig torrt och fint till nästa gång du vill träna.

- Fläkten är en elektrisk apparat och tål inte väta så den ska inte användas i regn, inte vara ute i vått väder och över nätterna då daggen kommer på kvällar och morgnar.

- Airtrack Midi går fint att använda utomhus i trädgården. Precis som med tält och presenningar så är det såklart bra om man rullar ihop det i torrt tillstånd.

 Powerfloor?

- Titta på hur det är ihopvikt och rullat så blir det lättare om du vill packa ner det i skydds-säcken igen.

- Det finns 1-2st inblåsventiler. Pumpen som medföljer har några olika munstycken varav ett passar och övriga kan sparas eller slängas. Använd inte våld/överdrivern kraft när du kopplar på munstycket då ventilerna har en "låsnippel" som gör att luften inte går ur av sig självt utan bara släpper in/ut luft då pumpens munstycke är påkopplat, den är inte tänkt att hanteras med våld eller brytas eller nåt sånt.

- Koppla på slang och starta pumpen. Det tar ca. 6-10 minuter att pumpa upp alternativt tömma golvet, beroende på storlek.

Obs! Lämna inte airtracket under upp-pumpning då ett överpumpat powerfloor riskerar att få skador alternativt gå sönder. Ta för vana att alltid ha en vuxen som hanterar det. Låt inte barn hantera pumpningen själva, utan vuxen som hjälper till.

- Powerfloor är framtaget som ett alternativ för klubbar som vill ha ett heltätt airtrack.